tisdag 4 december 2012

Kvällslänk



Var meningen att jag skulle ta en snabb promenad idag men det blev till jogg istället. Även om jag vet att jag inte borde anstränga mig men just nu känns det som att såret ändå varken blir bättre eller sämre oberoende om jag promenerar i 8 min/km fart eller lunkar i 7,30 min/km fart. Faktum är att det oftast brukar säga sig självt. Mår jag bra i övrigt, ja, varför inte. Definitionen av vad träning innebär är rätt så olika för olika personer har jag (tydligen) lagt märke till haha. Känner personer som tycker att de tränar när de promenerar 2 km 2-3 gånger i veckan.
 Och ja, det är såklart motion det också. Och nu kallar jag detta en lunk eller länk, något mitt emellan gång /jogg. Det kändes inte speciellt ansträngande, vet inte vad pulsen visade för jag hade inte med pulsklockan. Den visar ändå inte så bra när jag har för tjockt lager med kläder eller det blir för kallt.
Första kilometern gick på 8 minuter, sedan 5 km på 32 minuter och sista kilometern på 7,30.
Så det blev 7 km sammanlagt  idag. Annars har jag promenerat 5 km på ca 42 minuter de senaste dagarna tillsammans med min löparkompis Mimmi (en 3-årig Schäfer) för att nu inte belasta såret för mycket eftersom det är kvar lite. Mest ytligt sa de men idag såg det faktiskt väldigt bra ut. Har gått hela 6 veckor från operationsdagen idag så i normala fall borde allting vara läkt och bra nu. Tvivlade igår på att jag skulle kunna springa Stockholm maraton nästa år när jag inte ens kommer igång med någon träning.
Men än ger jag inte upp, sedan får man ju se hur formen utvecklar sig.Kändes bra att åtminstone kunna länka lite idag:-) Termometern visade -16 men senare när den börjar visa -20 så kommer man väl att tycka att : -16, det är ju varmt det ! Blir ju vanare och vanare ju mer man är ute. Nej nu ska jag ta och äta lite kvällsmat och lillan har vaknat och är hungrig också.
Posted by Picasa