fredag 18 januari 2013

Tröskelpass i löpskolan och shopping



Var på den årliga granskningen till tandläkaren idag och det visade sig att jag inte hade ett enda hål och att det blev billigare än jag tänkt så då fick jag lust att shoppa lite istället så att det gick ändå jämt ut:)
Behövde nämligen ett par nya byxor för även om vikten är densamma har jag minskat två storlekar efter att jag börjat springa. Nåja det beror väl på, storlekarna varierar ju också men det var i alla fall stor skillnad på kroppsformen nu och för 2 månader sen när jag provade byxor och inte hittade ett enda par som jag var nöjd med och då gick jag ändå till de flesta affärer i Vasa. Fast jag var egentligen inte nöjd med min kroppsform då jag inte kunnat träna heller som jag hade velat. Men nu är jag nöjdare, det blir man ju när man kan röra på sig, får ta ut sig och springa som jag gillar.
For ju till löpskolan igår och tippar på att jag sprang ca 6 km. Först uppvärmning, som vanligt sen hoppade vi över häckar, det tycker jag är roligt :) Sen 20 min. 200 meter i tröskelfart följt av 200 meter lugnare fart. Har ju inte gjort någon test så jag sprang ungefär så det kändes som att jag ändå skulle ha kunnat öka när jag sprang  i tröskelfart. Enligt klockan räknade jag ut att det var strax under 5 min/km för mig. Sen 20 minuter igen men nu 300 meter i tröskelfart och 100 meter lugnare, det kändes ju genast lite tyngre men jag försökte ändå att öka farten för varje tröskelpass så jag nu skulle känna att jag förbättras åtminstone och att det är värt att komma dit haha :) Nå det är det ju absolut men jag kan ju ångra mig efteråt om jag känner att jag kunde gett mer!
Tittade in till Sportia idag där jag hittade en bra och billig sportbh också för 19.90e , 50% och jeggings från Vero Moda 34,95e och dem måste jag ju fota..hmm kanske har jag lite att göra..?