onsdag 30 januari 2013

Återhämtningslänkar


Det här med att springa återhämtningslänkar är lite nytt för mej men det fungerar ju faktiskt kan jag konstatera. Jag hade nämligen så ordentligt med träningsvärk i låren igår, speciellt det högra så jag övervägde om jag alls skulle springa igår men visst var det värt det. Sprang ca 7 km i lugn takt 43minuter och idag har jag knappt någon känning alls i låren..magiskt :)
Nu drar snöstormen hit och idag har det inte blivit mycket gjort ännu i alla fall. Har burit fram ved och serverat mat och dryck åt sambon som går på kryckor (akillessenan skadades på innebandyn).
Mixat lite spirulina dryck med yoghurt och hallon :) Drack ur en J.Riska mugg som jag fick då jag sålde mitt hus -07.

Har även börjat söka efter min förra hund (japansk spets) som jag sålde i maj -08 och som blivit såld vidare men till vem är frågan? Vore så roligt att bara träffa honom helst en enda gång och se hur han har levt. Han blir 9 år 9.3. Hamnade att sälja honom för att han inte trivdes i höghus och skällde hela nätterna, han verkligen skällde konstant. I egnahemshus gick det bra att ha honom men inte höghus, det var för många ljud som han inte var van med, hade aldrig sålt honom annars. Sen om jag hade vetat att jag skulle träffa min sambo samma höst -08 och flytta in i egnahemshus hade jag ju inte sålt honom heller. Ja, så kan livet gå. Visst har jag en ny fin hund nu men det är klart att en bit av mitt hjärta finns ju alltid hos japanska spetsen som jag hade hans fyra första år.
Han hängde med mej på de första joggingturerna när jag började jogga -06. Många fina minnen :)