fredag 25 januari 2013

Misstag

Hur kan det komma sig att man gör misstag efter misstag som man får ångra resten av livet..
En del misstag kan det även komma något gott ur
När du gör ditt livs misstag så kan du räkna med att det kommer något gott ur det
och man har inte misslyckats förrän man slutat försöka
Mina favorituttryck
Man får trösta sig med att man gjort något i alla fall




Slurp..det var gott med mjölk!

Pigg!




Kände mej så pigg i kroppen så jag tog en knappt 8 km återhämtnings länk idag också även om det blev ca 10 km i löpskolan igår. Hade glömt pulsmätaren hemma igår så vissa varv sprang jag väl en aning för snabbt så det blev ganska fort tungt, redan första 20 minuterna när vi skulle öka farten mot slutet. Har ingen aning om vad jag hade för fart. Överlag gick det ju bra ändå utan pulsklocka :) Sen var det 5 minuters paus och 20 minuter igen med 100 meter snabbare löpning och 100 meter långsammare. Det kändes betydligt mera överkomligt än vad de 20 första minuterna gjorde eftersom det var tungt att öka hela tiden. Varmt blev det och när jag kom ut såg jag på hemvägen i bilen att termometern visade -19,5 grader så tack och lov att man fick springa i Botniahallen, hellre varmt än så kallt i alla fall.

Senare på kvällen var jag för pigg så det räckte länge förrän jag somnade, vilket det nästan aldrig brukar göra för mej. Så det var ju bara att passa på och ta ny länk idag då det fanns energi till övers haha. Det måste det ju börja finnas med alla "mirakelmedel" jag dricker. Till exempel smoothie med spirulina och max thrive (noni juice men en starkare sort med mera iridoider) 30 ml brukar jag ta på morgonen. Ger mej en riktig "kick". Började använda den i slutet av november 2012. Rekommenderas även om den är dyr, ja det handlar om prioriteringar förstås. En del har prövat noni juice och inte märkt någon skillnad och de flesta verkar inte tro på den. Den har väl olika effekt på olika människor.
Men mycket långsammare länk blev det idag, ca 54 minuter. Siktar på en långlänk i helgen också men jag måste väl köra runt med bilen för att kunna mäta upp sträckan när jag inte är så modern så jag har en klocka som mäter sånt. Men det kommer jag väl ännu att skaffa säkert småningom. Den är på min önskelista även om jag inte är materialistisk, klart den vore bra att ha :) Men som sagt det handlar ju om prioriteringar även där, finns kanske saker jag tyckt att varit viktigare.

Nu har jag fått hem i postlådan de där fröna jag beställde, bredbladigt bocktörne. Ska försöka så dem och se om det växer fram några goji bär, kinesisk mirakelfrukt, innehåller b.l.a. omega 3 & 6, betakaroten, vitamin c, B1, B2. Bären äts färska, torkade eller i te. Så står det på påsarna. Jo jag köpte flera påsar, ska så dem på olika sätt så är det ju större chans att det lyckas en del av dem i alla fall.