fredag 1 februari 2013

Beställt lite grejor

Bestämde mej idag för att beställa en garmin forerunner HRM 110 från Markantalo på nätet. Borde finnas alla funktioner som jag vill ha på den

Är riktigt i farten och handlar idag , beställde en bok också : Det sitter i huvudet, om viljans kraft att förändra ditt liv skriven av Michael Södermalm. Nu väntar jag bara att dessa ska dyka upp med posten nästa vecka :)

En lite annorlunda morgon



Det blev en lite annorlunda morgon för att lilla dottern bestämde sig för att vakna kl.6.00. Konstigt nog så var jag inte speciellt trött även om vi hade sprungit V02 igår på löpskolan igår. Hon sov nämligen bara en gång på dagen igår, somnade en timme tidigare till natten men var jättepigg kl 6 idag. Då blev hon ju trött redan vid 9 så jag lag henne och sova ute i vagnen, sambon e ju hemma och går på kryckor så han får vakta henne medan jag springer, ifall hon skulle vakna. Hon har inte vaknat än och klockan är snart 11.30.
Igår var jag då till botniahallen och sprang V02 som det stod på programmet. Det var upppvärmning 15 minuter, sen 2 kilometer i en fart som vi skulle ha på ett 10 kilometers lopp, 3 minuters vila el nåt sånt. Jag var väl inte så uppmärksam för jag trodde att vi skulle springa 2 km sen 1 x 1 men det skulle visst vara 2x2x1x1. Så nu blev det 1 km mindre för min del men jag fick huvudvärk och ont i magen så jag tyckte det räckte ändå. Blev nog ca 7 km allt som allt då.
Idag for jag då på en länk klockan 9 och såg solen gå upp, riktigt vackert väder blev det idag :) Den länken blev 10 km och gick på 62,40 minuter alltså 6.16 min/km.
Nu har jag alltså hittils sprungit 24 km denhär veckan men jag har ju långlänken kvar på söndag på 90 minuter så det kan ju bli lite mer kilometrar än förra veckan. Funderar på om jag ska ta ett cykelpass imorgon eller springa, vi får se.
Sen kom jag på att jag borde få fram lite pengar till en garmin pulsklocka som visar distans och km tid och jag tänkte att kanske jag kunde sälja lite kaninungar. så nu har jag lagt dessa två teddydvärgvädurar ilag (som jag hämtade från stockholm hösten 2011) och hoppas på att det blir några ungar att sälja :)




                                         Carisna
                                         Chesney

Vackert vinterväder


Ivrig löpare idag:) Nyförälskad!