söndag 3 februari 2013

Veckans utmaning

Klarade nästan min utmaning denna vecka, 40 kilometer löpning var det på "programmet". Fick ihop 38,3 :)

Idag hade jag besök av mina föräldrar och broder från Jakobstad, det är inte så ofta vi träffas numera, det är 112 kilometer enkel väg dit så det är verkligen lite speciellt de gånger vi träffas.

Jag var också tidigare idag med löpskolan på en 14,3 kilometers länk som tog 1 h och 33 minuter. Skjutsade äldsta dottern till kyrkan före jag for, hon går i skriftskola och behöver ännu 3 gånger i kyrkan för att bli konfirmerad i sommar.

Jag fick alltså ihop 38,3 kilometer denhär veckan happy happy :) + gårdagens 12 kilometer cykelpass.
Är mycket för mej, tror inte jag sprungit längre än 40 kilometer i veckan nångång ens, bara mellan 20 -30 km sprang jag tidigare.
Åt antagligen för lite och bara varit trött. Nu är jag inte ens trött i benen!!
Men man lär väl sig med åren och erfarenheter, speciellt från löpskolor jag gått, vad som fungerar! Sen ska det väl va en del träning bakom också. Även om det står i en del tidningar - Träna till ett marathon på ett år. Visst kan det gå men de flesta kommer väl ändå inte direkt "från soffan", som jag gjorde. Skyllde också på att jag var ensamstående och inte hade någon som kunde vakta dottern. Men, man kan väl alltid skylla på nåt när man kanske inte är tillräckligt motiverad.
Sen kan det ju finnas de som tycker att man borde vara hemma med barnet men det får man ta, jag ska ju som tur inte leva deras liv :) Varför lyssnar jag ens på sånt, ibland borde man kunna stänga öronen också..
Likadant som hur många åsikter det finns om barnuppfostran. Nej nu ska jag inte gräva i det utan vara nöjd med hur mycket jag lyckats med hittils i år :)


                                          Här är en riktigt happy hund :)