lördag 22 december 2012

Träning Vecka 51




Här är utsikten från vår trappa, en härlig färg på himlen idag! -20 grader. Bestämde mig för att cykla inomhus idag på motionscykeln eftersom det ändå inte riktigt lockade att springa i så kallt väder och jag inte har cyklat sedan förra veckan. Blev 18 km på 45 minuter (Obs! min motionscykel är jättetrög så det är ganska bra tid måste jag ju tillägga haha)

Jag cyklade några minuter lite snabbare, hade pulsen upp runt 170 några gånger. 174 är väl mesta jag fått upp pulsen när jag cyklat i backar utomhus, om jag minns rätt. Litar nu inte så fruktansvärt på min pulsmätare, den siktar väl lite ditåt bara, den är lika onoggrann som jag själv är:-) Tyvärr är jag inte världens ambitiösaste människa men alla kan väl inte vara det heller. Måste ju finnas sådana som tar dagen som den kommer också. Jag tycker inte om regler heller, är säkert fler som inte gör det. Men de måste ju följas, annars skulle ingenting fungera. Oj vad jag är positiv idag då, åtminstone är jag mänsklig och realistisk hehe. Jag kunde ju lämna bort allt dåligt också, kanske det vore trevligare att läsa då. Som en del personer traskar bara iväg eller slutar svara i telefon när de är på dåligt humör och när de svarar är de alltid så glada. Kanske det skulle vara en bra idé att vara en sådan. Men nej, det är nog ingenting för mig, jag tror mera på Dr Phil -Tell it like it is. Liksom.

I Torsdags sprang jag i 54,30 minuter 7,6 km. Mätte just upp sträckan på nytt, är så länge sedan jag sprungit åt det hållet men det är bra med omväxling.
Så det blir 14,6 km joggning den här veckan, om jag nu inte kommer mig ut imorgon också. Tänk att det är jul i övermorgon, känns som att det just var midsommar. Brukar tycka att julen är lite tråkig men visst är den mysig också och man får ju träna så man behöver inte ha tråkigt :-)