lördag 6 augusti 2016

Hade semester i juli och det var många vackra dagar att njuta av. Cyklade botniacyklingen tillsammans med min man. Bilden är från Vasklot när vi försökte träna lite, blev runt 100km cykling bara allt som allt i år, så med tanke på hur lite vi tränat gick det över förväntan :)
Och det var roligt att ha sällskap hela vägen, de flesta åren har jag cyklat mestadels ensam.

Har också varit lite intresserad av att träna till något triatlon men eftersom jag har haft huvudvärk i 2,5 år, läs utmattad!? så kom jag inte någon vart med den träningen heller. Men nu har ju tankarna börjat snurra igen, ifall jag skulle träna simning också. Det är definitivt min svagaste sida men jag ligger ändå inte på någon "topp" nu så det kan knappast spela någon roll :)
Ibland blir det inte som man vill och då försöker man lite till
Man borde ju aldrig jämföra sej med nån annan, för det kommer alltid att finnas de som är "bättre" , troligtvis. Det där har man väl hört många gånger men nu först har jag "tagit in" det.
Förr när jag såg upp till "magra löpare (skelett haha hoppas ingen tar åt sej nu) som sprang tills de stupade" så var jag ändå aldrig nöjd fast hur snabbt jag hade sprungit. Men jag måste säga att nu är jag mera nöjd med att bara vara, jag har tränat lite på det nu. Fast det är ju också så att varje värkfri dag njuter jag förstås av. Livet är så mycket, viktigaste är de nära och kära som stöttar och står ut med en kanske fast man inte står ut med sej själv ibland.
2 * 5km löpning denhär veckan, ingen huvudvärk efteråt, så helt fantastiskt och njuter av endorfinerna som man får av träning. Nu måste jag nog ändå försöka få nån sömn för jag börjar kl 7 imorgonbitti på jobbet. Gonatt allihop!